31 Augusti 2010

Eftersom att jag har håltimma i 2h och 30 min så hade jag tid att ta en outfit bild. Har precis ätit och jag har ca. 1h kvar av håltimmen.. Ska nog kolla sista avsnittet utav The Hills! Nu har jag kollat alla sex säsonger. Och dom var jättebra!20:47

Ph: Jag

 

Åh vad jag är trött och hängig! Har blivit lite småförkyld också. Idag hade vi världens längsta dag i skolan, till klockan fyra!!! Efter skolan så var jag med Sandra och Felicia fram tills åtta ungefär. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Fångarna på fortet!New

Från HM!Elle, Elle UK and Harper's Bazaar

 

 

Ph: Jag

 

Igår så var jag, farmor och syster i stan. Hittade äntligen ett par ribbade strumpbyxor. De har varit slut annars. Min fina farmor köpte Elle till mig också. Idag så åkte jag, syster, farmor, pappa o hans tjej till Torp och då passade jag på att gå in på pressbyrån där för att köpa Elle UK och Harper's Bazaar! Fick även en tröja som jag kan visa senare!Åhh vad glad jag blir!!!

Jag är så glad! Skickade in den här bilden nedan till justindrewbieber.blogg.se som ett fredagscollage. Trodde inte att de skulle välja min bild men de gjorde dom!! För tänk bara hur många det är som skickar in! Tack justindrewbieber.blogg.se!

 

Läs inlägget hääääääääär!

 

Vad tycker ni?

Bilderna klistrade jag ihop och de är från weheartit och så la jag till en text :)Santorini

 

 

Ph's: weheartit.com

 

Vulkanön Santorini i Grekland är ett utav de vackraste ställena jag någonsin har varit på. Herregud vad fint det är! Man måste åka dit någon gång i livet tycker jag. Jag kan lova er att ni inte kommer inte att ångra er om ni åker dit. När vi var på Kreta så åkte vi över till denna ö med båt. Vi var där i en dag. Det var jättevarmt eftersom att det ligger på en vulkan.

Jag kommer aldrig någonsin att glömma denna plats!Första skolveckan avklarad!Torsdag

Ph: Jag

 

Hej fina läsare! 

Idag hade vi typ en grej på skolan där man skulle jobba i lag och få så många nycklar som möjligt. Typ som fångarna på fortet =) Slutade när vi var klara. Våran grupp blev klara vid 12 tiden och jag och Felicia cyklade hem till mig och sen tog vi bussen från mig till stan och där träffade vi Carina. Vi åkte ut till Överby alla tre och jag hittade tyvärr inget... Men vi åt på donken!

 

Efteråt åkte jag hem till farmor och farfar och kom hem för typ 1 timme sen. Då började jag att packa, för att jag ska ju flytta!!!!!!!!!Award

Jag fick en award från Agnes, taack!

Reglerna är så att för att förtjäna detta pris ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv och sedan ge den vidare till 7 andra bloggare.
Sju sanningar om Amanda:

♥Jag ääääälskar att shoppa.

♥Jag har gillat Twilight i mer än ett år nu.

♥Jag vill flytta till NY eller LA när jag har gått ur gymnasiet.

♥Jag är laktosintolerant.

♥Jag saknar Chile, väldigt väldigt mycket.

♥Jag kollar på The City på MTV just nu.

♥Jag har gillat Justin Bieber sen i slutet av mars.

Jag ger vidare detta award till:
De som vill!!! Men kommentera att ni tar den så länkar jag er om ni länkar mig att ni tog den härifrån ;)))
 

Grattis till er! Haha.
Följ reglerna för att bli en värdig Blog Award-vinnare:
Länka och tacka till den som utsett dig till vinnare och berätta sju sanningar om dig och utse ytterligare sju bloggare som ska göra detsamma!


Tired

Tog bilden för någon vecka sen... För idag har det varit samma väder som på bilden + att det har blåst, typ asmycket!!!

 

Herregud va jobbigt det är att gå upp klockan sju på morgonen! Jag slocknar här i soffan snart och klockan är bara typ sju, haha!

Har egentligen inte mycket intressant att skriva, förutom att jag ska vila en liiiiiiiiiiten stund nu, bara en liten.