November 30, 2011

 

Körde på samma sjal som i måndags, jeans från Cheap monday och boots från Din sko idag.

Vilken jävla otursdag alltså! Det började med att jag missade min buss i stan som skulle ta mig till skolan. Satt och frös ett tag innan jag gick in på Åhlens en sväng för att fördriva tiden. När jag ska springa ut till bussen igen SPÖregnar och blåser det så mycket att man är nära på att ramla omkull. Kom till skolan helt genomfrusen och vi hade som tur bara två lektioner idag. Sedan när jag skulle hem så stannar inte bussen på min hållplats, så jag måste gå av på hållplatsen som ligger typ 200 meter bort och gå den sista biten innan jag kommer in i värmen. Nu ska jag pusta ut lite innan jag sätter igång med det jädra plugget. I'M OUT.

 

I’m bulletproof, nothing to loose, fire away fire away. Shoot me down, but I won’t fall, I am titanium.

 

Måste vara världens bästa låt för tillfället. 

 

 

Your love is my turning page


 

Hej på er! Dagen har bestått av skola, regn, en mysig fika på mejeriet med Linnéa och en sväng hos farmor och farfar. Nu kikar jag lite på tv men måste egentligen sätta igång med plugget. Bäst att göra det nu så att jag kan se på Desperate housewives sen! KRAM

 

Hur man lägger in musik i sin iPhone

En läsare frågade om jag kunde förklara hur man lägger in musik på sin iphone, och jag ska försöka förklara så gott det går.
 

Du kopplar in din iphone, går in på din enhet och klickar på mappen "musik".

Gå in under "arkiv" högst upp till vänster och där klickar du på "lägg till i biblioteket" om du bara vill lägga in någon enstaka låt. "Lägg till mapp i biblioteket" kan du klicka på om du vill lägga in en hel skiva tex.Gå till den mapp du lagt din musik i, markera den låt du vill lägga in och klicka sedan på "öppna" (alternativt dubbelklickar du på låten)

TADAAAA, musiken finns nu i din iphone spellista! Hoppas ni förstod min beskrivning. Kram på er!

 

TODAYS

 

Trotsade mörkret och försökte ta en outfitbild iallafall... Lyckades väl sådär med det, aja.

Stickad tröja - gina, sjal (NY! bättre bild kommer) från en liten butik i stan, väska H&M + boots till detta. 

 

Glittrig tröja

 

 

Kolla vilken fin tröja jag köpte förra veckan!! Glittrig och fin! Kommer från Gina tricot.

 

Första advent

 

 

 

Godmorgon godmorgon! Linnéa åkte nyss hem och nu ska jag göra iordning mig lite för att gå en stund på skyltsöndagen med mami. Så mysigt med första advent idag! Jag och Linnéa åt bland annat lussekatter till frukost. Julkänsla!! Synd bara att det blåser så himla mycket ute vilket inte är så juligt, men vi får väl hoppas på lite snö snart... Vi hörs senare!

 

Sneak peek

making an animated gif 

 

Här var det dålig uppdatering!!! Haha, ursäkta för det. Har jobbat halva dagen, varit hemma och grejat med lite bilder som jag och Nadia tog till hennes skolprojekt och sedan så har jag spenderat resten av eftermiddagen hos farmor och farfar. Mitt andra hem kan man också kalla det. Älskar verkligen att vara där!
Nu väntar jag på att Linnéa ska komma hit. Vi ska väl förmodligen gå ner till affären eller något senare, och sedan så ska vi kolla på någon bra film/tv serie.

Ni ser förresten en glimt utav min nya tröja på bilden. Gillar den som tusan! 

 

The moment I met you, that moment I forgot about everything I've been through

 

 

 

Ä n t l i g e n fredag!! Gick och tog en julfika med Linnéa, Ellen och Georgina efter skolan och när jag kom hem åt jag och mamma tacos. Sedan har jag suttit och bläddrat i nya SOLO, försökt komma på vad jag ska ge bort i julklapp, kollat på idol, druckit te och ätit godis. Mys! Sedan så har vi även satt upp lite julbelysning. Snart jul! Längtar så himla mycket!! Sedan så var idolerna väldigt bra idag, ellerhur?

 

FINALLY FRIDAY

 

 

Duktigast på att skriva kommentarer denna vecka

http://carrostyle.devote.se
carrostyle
http://matildaboking.devote.se
matildaboking
http://starby.devote.se
starby
http://cheersarah.devote.se
cheersarah
http://fridachristinas.devote.se
fridachristinas
http://majasoderbergs.devote.se
majasoderbergs
http://isabyl.devote.se
isabyl
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://aamandaolivia.devote.se