One year ago - Madison square garden

ph's tumblr. Vilken känsla killen har alltså!!

 

Idag, den 31 augusti hade Justin Bieber sin konsert på Madison square garden, där de även filmade hans framträdanden till Never say never. Åh vad stolt jag är över honom! Han sålde ut hela arenan på endast 22 minuter! Bilderna ovan är från då han sjöng Down to earth, och jag skojar inte - jag vet inte hur många gånger jag har suttit och lipat framför det framträdandet, så. himla. bra! Kolla bara här nedan:

 

 

Lixom vem blir inte rörd? They say things happen for a reason

bild ur arkivet. 

 

Åh vad min uppdatering är tråkig för tillfället! Men dagarna ser likadana ut nu förtiden. Skola, hem, äta, sova.. Typ. Har inte kameran för tillfället så jag kan inte fota något nytt material till er heller. Måste göra läxor. Måste försöka sluta tänka på en grej och göra det bästa av situationen också. 

En himla massa måsten nu när skolan har börjat igen känner jag. Nej, ska ta tag i det hela nu...Maddi Jane

 

 

 

 

 

 

Duktiga duktiga Maddi Jane. Klicka här för att höra alla hennes fina covers.

 I wanna give all my secrets away

 

 

 

ph by me, crete 2011. 

 

Godmorgon!! Vaknade upp efter nio timmars sömn nyss, och nu ska jag göra iordning mig lite innan jag äter frukost. Idag börjar jag inte förens tio så det är skönt!! Hinner tidsinställa inlägg till er också, hur bra? :)

Vi hörs senare, kram!AUTUMN 2011

AUTUMN 2011
På fotolektionen

 

 

 

ph: sandra. 

 

Vi har precis blivit klara med vårt lilla fotoarbete och nu sitter vi och slösar bort sista halvtimmen vid datorn. Ville mest bara uppdatera er, och vi hörs mer när jag är hemma igen!! Kramkram!Boy, you've got someone here. Someone who wants to make it alright, someone who loves you.

 

ph/editing by me. Crete 2011. 

 

Fy vad uppdateringen här på bloggen har varit seg idag!! Ska bli ändring på det tills imorgon..

Kom iallafall iväg till gymmet med Georgina förut! När vi var klara på gymmet stod vi och pratade lite innan vi skiljdes åt. Nu ska jag fixa iordning lite saker tills imorgon, och sedan göra min läxa. Efter det kan jag gå och lägga mig! Vi hörs väl imorgon finisar? GODNATT!!15:50

gammal outfit. saknar sommaren, saknar att vara solbränd... 

 

Är nyss hemkommen ifrån skolan. Trött och seg dag.. Har precis ätit lite och nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan jag trampar ner till gymmet.29e augusti 2011

 

 

 

bilder från igår kväll. 

 

Godmorgon läsare!! Hur mår ni? Trötta? Det är jag. Ska försöka tagga upp mig för en dag i skolan med lite frukost. Vi hörs som vanligt lite senare. Kram!!Ni glömmer väl inte?

bild ur arkivet. 

 

Blev en fika på strandgatan med min vän Georgina förut. Det var dock ganska kallt och jag frös med poncho, men det var mysigt ändå. Imorgon är det måndag, vilket innebär skola.. Får försöka lägga mig i tid idag..

 

Förresten!! Ni glömmer väl inte att rösta på mig här? Gör ni det är ni urgulliga! Kramkram!