SKRÄCKBILDER

 

 

 

 

 

 

Bilder tagna av duktiga Anton, modeller jag & Ellen. 

 

Här är skräckbilderna! Är så sjukt nöjd! Vad tycker ni? 

 

Gotta leave my troubles behind

 

 

Några dagar gammal outfit. Skjorta H&M / boots DIN SKO. 

Comming up: skräckbilder del ett! Spännande!! 

 

Me love

 

ph's of me by georgina. 

 

FREDAG, älskade fredag. Slutar om ca. 2 timmar och då ska jag ut till överby en sväng. Vi hörs sen vänner!

 

Why do I care when I know that I shouldn't?

 

 

And then you left

bild ur arkivet. Style by #4.  

 

Trillade nyss in genom dörren. Jag och ellen bestämde oss för att stanna kvar på extramatten idag och vi fick faktiskt lite saker gjorda. Nu ska jag bara ta det lugnt, eller kanske gå ut och gå eller något. Vi hörs senare finisar!

 

Instagram

 

Eftersom att jag laddat upp över 100 bilder på min instagram (iphone app) nu tänkte jag dela med mig några av mina bilder till er läsare på bloggen också. Heter aamandaolivia på instagram ifall ni vill följa mig och ni vet väl att ni även kan följa mig på webstagram? (samma sak som instagram, fast på datorn istället) det gör ni här iallafall.

 

Jeffrey Campell

Jeffrey Campbell shoes

Dör så snygga dessa skor är! Har gillat dem sen dem kom ut på marknaden och har inte planerat att sluta gilla dom heller, haha! Mina favoriter är nog de helsvarta, de beiga högst upp och de svarta med snörning och träklack.

 

Jag blir så dum av dig

how do you make gifs
 

 

Take me back to summer 2011 #1

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite bilder ur mitt arkiv från i somras. Saknar att vara fri, saknar att äta färska bär till frukost, saknar de fina solnedgångarna, saknar att vara solbränd och jag saknar solen och värmen. Men mest av allt saknar jag hur bekymmerslös jag var då.

 

Vi är inte sånna som i slutet får varann

 

 

It will rain

 

 

För er som inte vet så ska ju självaste Bruno Mars vara med på soundtracket till Breaking dawn! Idag hörde jag låten och jag kan inte säga annat än att den är underbart fin. Lyssna på den ovan! ♥

 

It's okay to not be okay.

 

Har gjort klart ännu en uppgift och nu funderar jag på att gå ut och gå. Har inte mycket att skriva eftersom att alla dagar ser likadana ut nuförtiden. Vakna, skola, läxor, sova. Ungefär. Men ska försöka få ihop några inlägg till er ändå! 

 

7 pictures

 

 

Inspiration från min tumblr och victoria törnegren.

 

Sitter i skolan just nu och väntar på att få gå på lunch. Var hos tandregleringen nyss och fick reda på en jättekul nyhet! Ska nämligen få räls redan i november! Glad tjej!!

 

Höst gånger tre

 

 

 

Lite orginella höstbilder som jag knäppte igår. 

Har precis skickat in en uppsats och den är nu avbockad från plugglistan. Nu ska jag bara chillaxa resten av kvällen med muffins, te och Vänner. 

 

Somewhere in Brooklyn

 

 

 

Godmorgon. Håller på att göra iordning mig för tillfället. Är trött, seg och inte alls taggad inför skolan. Men det är så det ser ut. Ha en bra dag fina läsare! ♥

 

Tre bilder från i fredags

 

 

 

 

Bilderna är från i fredags. Kände för en fotorunda men tror att jag och syster var ute i en kvart. Fanns ingenting att fota på..
Iallafall, sen jag kom hem har jag suttit med en inlämning som nästan är klar nu. Den ska inte vara inne förens imorgon kväll så jag kan avsluta den imorgon. Nu ska jag ladda upp inför ännu en vecka med tidiga mornar och högar med läxor med en skål med glass.

 

@georginas place

 

- nyss. 

 

Sitter just nu hemma hos Georgina. Vi var ute och fotade för en stund sedan och nu har Ellen precis kommit också så vi ska ner och fika snart. Vi ska även möta upp Linnéa senare! Har ni haft en bra helg? Det har jag!

 

Somewhere we went wrong, we were once so strong..

 

 

Sitter och försöker skriva en uppsats. Går inge bra kan jag meddela. Fick för mig att fota förut med så nu har jag lite material till bloggen! Nej hörrni, nu får jag fortsätta!

 

Finner inga ord

 

Såg inte förens igår kväll att det hade kommit en ny BD trailer... Men ååååh vad spännande det ser ut! Kan det inte bara bli 18e november snart!? Någon mer än jag som längtar?

 

One year ago

För exakt ett år sedan idag joinade jag lookbook. Och tja.. det här var då min första look jag la upp där, eller den bilden till vänster var det, haha. Vill ni se alla mina looks? Nya vs gamla? Det gör ni här. 

 

Läs även dessa populära bloggar på Devote.se

http://forni.devote.se
forni
http://Andreahedenstedt.devote.se
Andreahedensted
http://hannalicious.devote.se
hannalicious
http://dasha.devote.se
dasha
http://fitspooration.devote.se
fitspooration
http://Tovewaldemar.devote.se
Tovewaldemar
http://josefineolsson.devote.se
josefineolsson
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://aamandaolivia.devote.se